Pensiunea Violeta

Poziţionată strategic, la aproximativ o jumătate de km de intrarea în localitatea Saschiz dinspre Braşov, cu acces direct în curte de la drumul european DN13-E60,PENSIUNEA VIOLETA oferă turiştilor o frumoasă vedere asupra Cetăţii de refugiu din Saschiz şi a cadrului natural deosebit al zonei, caracterizat prin biodiversitate. 

Într-o ambianţă rustică şi elegantă, PENSIUNEA VIOLETA oferă cazare la preţuri accesibile şi servicii de calitate, punând la dispoziţie 6 camere duble (tip twin sau cu pat matrimonial), modern mobilate şi dotate cu televizor, minibar, baie proprie, încălzire centrală, internet, televiziune prin satelit. 

Servirea mesei se old-face în salonul pentru mic dejun, cu o capacitate de 20 de locuri. La noi, mâncarea e ca la mama acasă! 

Dispunem şi de o sală de conferinţe, dotată cu toate echipamentele necesare, cu o capacitate de 20 locuri, precum şi de o sală de recreere special amenajată pentru jocul de tenis de masă şi diverse jocuri "de masă". 

Alte dotări: spaţii verzi şi luciuri de apă ( aviz pescarilor amatori! ) în curtea pensiunii, terasă de vară, parcare interioară iluminată pe timpul nopţii - minim 20 locuri. 

PENSIUNEA VIOLETA: un loc ideal pentru relaxare, confort şi ospitalitate, în armonie cu natura şi obiceiurile locului.